Царствата

Преживей приключението!
 
SiteSite  СветовеСветове  ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Share | 
 

 Кой бог си?(според Египет)

Go down 
АвторСъобщение
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
avatar

Female
Брой мнения : 3863
Age : 25
Localisation : In the ShadowS
Registration date : 16.03.2007

ПисанеЗаглавие: Кой бог си?(според Египет)   Пон Май 07, 2007 3:48 pm

22 юли - 2 август
Началото на египетския хороскоп поставя Озирис, олицетворяващразвитието и растежа в природата, законосъобразния живот. Съдия намъртвите.
Хората, родени под негово влияние, са преди всичко педанти, прекаленоискрени в отношенията си, умеещи да огранизират и планират не самосвоя, а и живота на другите хора. Високообразовани са. Притежаватзавиден интелект и чувство за хумор, което им помага да преодоляваттрудностите по пътя си. Обичат да говорят и да спорят, но им липсватакт и умереност, затова могат във всеки един момент от живота си дазасегнат непоправимо някого.
Парите си влагат умело и ги умножават, а дните си организират така, чеда не загубят нито минута от времето, което животът им е отредил.Амбиция не им липсва, но за съжаление често се превръща в повод зафантастични стремежи, които им губят времето. Както мъжете, така ижените, подвластни на Озирис, водят разнообразен и интересен живот,който не им пречи да имат голямо семейство. Способни са да постигнатмного, ако се справят с непостоянството си.

ПТАХ
3 август - 22 август
Птах е Създателят на света и всичко в него посредством мисълта и словото.
Хората, родени под негово влияние, са устремени към невероятниприключения и желание да спасят човечеството от всички знайни инезнайни опасности, обричащи го на гибел и страдание. Привидно са многосамоуверени, но в същото време са и прекалено консервативни и доизвестна степен обвързани с традициите на миналото, които често импречат да продължат напред. Мъжете, родени под влияние на Птах, садобре сложени, духовити и лъчезарни, с магнетично привличане запротивоположния пол. Една част от тях са затворени, аналитични инаблюдателни; другата са прекалено бъбриви и досадни. Когато решат дакритикуват, са способни на грубости, които трудно можете да импростите. Самомнението им, че са винаги прави, им пречи да приематмнението на другите хора, особено ако са по-знаещи от тях. Обичат дапротиворечат, но им е трудно да бъдат различни.
Жените са добри къщовници с чисто земни и реални разбирания за света иживота, грижовни майки и съпруги, на които трудно могат да се намерятнедостатъци.

ТЕФНУТ
23 август - 30 август
Според египетската митология Тефнут е Богиня на Влагата, на Дъжда и Розите.
Хората, които са родени в нейна власт, са интелигентни, но и лъжовни.Уверени са, че трудно могат да бъдат наказани. Способни са да сесправят с най-трудните си житейски ситуации. Попиват мигновенополезните знания. Заради вроденото самочувствие на недосегаеми, те неумеят да ценят и уважават другите хора. Прекалено самовлюбени са.Ядосват се на чуждото признание. Въпреки че понякога са неискрени, теумеят бързо да влизат под кожата на всеки и са добре приети във всякасреда. Не понасят критиката и избягва да я чуват.
Жените са винаги изрядно облечени и прекалено организирани. Поначало,всички подвластни на Тефнут са оригинални и правят впечатление.

АМОН РА
31 август - 22 септември
Амон Ра е Богът-Слънце. Главният Бог.
Хората, родени в негова власт, са много наблюдателни и със силноразвито въображение. Могат да бъдат както добронамерени и готови дапомогнат, така и много изобретателни и коварни до степен наизпепеляване. Винаги успяват да постигнат целите си, дори и с цената наковарство и измама. Не обичат да работят със съдружници. Вярватединствено на себе си. Не се коле**ят да си доставят удоволствие.Печелят добре, но и харчат много. Не обичат ограниченията, които гипринуждават да губят интерес към работата, хората или обществото,позволило си да им ги налага. Понякога им липсва концентрация. Обичатда блестят и да правят впечатление.
Жените са добри майки и съпруги, ако не са принудени да се занимаватсамо с домакинството. За тях е от значение да са често сред елита наобществото.

МУТ
23 септември - 1 октомври
Мут е Богинята на небето или майката на майките.
Хората, родени в нейна власт, са изпълнени с обич, която щедрораздават. Справедливи и лоялни, те винаги се стремят да играят честноиграта на живота. Добре се разбират с всички хора. Не са конфликтни.Готови са да се себезаличават, защитавайки повече чуждите интереси,отколкото своите. Ядосват се за кратко. Гневът им бързо отминава. Честов зрелите си години са разочаровани от живота и се превръщат вобръгнали и способни на цинизъм хора.
Жените са много разумни и умели във всяка работа. Верни са и вприятелството, и в любовта. Преди да нарекат някого свой приятел, теобщуват с него продължително, за да го опознаят, а след това са муверни за цял живот. През целия си живот са добре материално.

ХАПИ
2 октомври - 22 октомври
Хапи е Богът на река Нил, олицетворяващ неговата динамична сила и разливи.
Хората, които са му подвластни, са изпълнени с безпокойства и желаниеда се борят за нечия кауза. Ненавиждат несправедливостите в живота. Необичат измамата. В готовността си да помагат на ощетените от живота иобществото, често се превръщат в тяхна жертва. Обичат да говорятдиректно и да посочват проблемите, без да ги заобикалят. Готови са принеобходимост да дадат съвет. Винаги вдъхват доверие. Интуцията им есилно развита. Целите им са ясни и постижими. Ако са достатъчностимулирани могат да се справят с всякакви препятствия по пътя къмцелта. Неприятното е, че често са песимистично настроени.
Когато създадат семейство, не се стремят да трупат материални запаси, ако имат необходимото за едно нормално съществуване.
Жените са изключително красиви и обградени с обожатели. Ако животът имне се подрежда според техните очаквания, стават нетърпеливи и досадни.

КХОР (Хор)
23 октомври - 3 ноември
Кхор олицетворява Спасителя. Мъж с глава на сокол, син на Изида и Озирис.
Хората, родени в негова власт, са много честни и предани. Не обичатразправиите и се стараят да живеят живота си в хармония иразбирателство. Приятно им е да разговарят и да изслушват. Особеноценят честността и справедливостта. Лицемерието и лъжата ги отвращават.През целия си живот се радват на успехи и известност, но постигатвсичко с цената на собствения си труд. Раздават се за другите хора.Щедри са, но с мярка. Оптимисти са и затова успяват бързо да сесъвземат след провал или неуспех. Инатът често им пречи, защото трудноси признават, че грешат. Те са весели и предпочитани за компания хора.
Жените са пример за идеални съпруги и майки, отдадени изцяло на грижитеза дома и семейството. И при тях съществува залитане в крайности - илиса педанти на тема чистота, или пък зарязват порядъка в дома си.

СЕБЕК
4 ноември - 21 ноември
Себек е Богът на водата, на силата й при разлива на Нил. Бог нанаводненията. Покровител на зелената трева край бреговете на реките.
Хората, които са подвластни на Себек, са много силни и волеви, а също иизключително почтени. Когато решат да постигнат нещо, те се отдаватизцяло на своята работа или преследваната цел. Много стабилни икоректни са в отношенията си. Никога не биха ви предали. Въпреки че ипри тях се случва да попадат на хора с различно от тяхното мнение, тене реагират агресивно и не спорят. Работят много през целия си живот.Материалните им стремежи са изявени, но са готови да поделятспечеленото с другите хора.
Жените са или прекалено скромни и изрядни, или пък са се занемарили докрайност. Трудно им е да намерят своята златна среда. Въпреки това садобри домакини и грижовни майки, до степен на презадоволяване капризитена децата си.

_________________


Последната промяна е направена от на Съб Юни 30, 2007 4:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
avatar

Female
Брой мнения : 3863
Age : 25
Localisation : In the ShadowS
Registration date : 16.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Май 07, 2007 3:49 pm

СЕКХМЕТ
22 ноември - 31 ноември
Секхмет е Богинята-лъвица защитаваща свещените граници на народа. Окотона Ра. Богиня на битките, на огъня и слънчевата топлина.
Хората, които са родени в негова власт, са изключително самоуверени,честни и прями в отношенията си. Работливи са и изискват същото отоколните. Привидната им сдържаност може да прерасне в буен вулкан отчувства, които да ви изпепелят. Успяват във всичките си начинания изнаят как да гонят и постигат целите си. Трудностите не ги притесняват,защото знаят как да ги преодоляват. В живота им не съществуватизненади, защото винаги са подготвени за опасностите и са си осигурилиспасителен изход.
Жените са изключително пестеливи. За тях материалното в живота е напърво място. Влюбени са в парите и лукса. Обожават децата си и нищо неим отказват. Когато трябва да помогнат на изпаднали в беда, го правят судоволствие и без коле**ние. Отлични домакини са!

МАФДЕТ
1 декември - 20 декември
Според египетската митология Мафдет е божеството на мъстта и защитата срещу злото.
Всички, които са подвластни на Мафдет, са изключително интелигентни ичаровни. Бързо се сприятеляват. Знаят как да се веселят, но също такаработят много и упорито. Понякога им липсва самочувствие, което пъкблокира възможността им да достигнат бързо до мечтаното признание.Трудно може да им убегне нещо от ставащото около тях. Непрекъснатоскладират в паметта си важни случки, преживявания и полезна информация.Обичат да са в центъра на събитията, дори и да са опасни и застрашаващиживота им. Непрекъснато се стремят да подобрят живота си и материалнотоси състояние. Купуват и това, което им е излишно. Приятели в живота имне липсват.
Жените са отлични домакини и много общителни. Дори и когато отглеждатдецата си и не работят или готвят обеда или вечерята, около тях имаприятелки, които им правят компания. Склонни са да хранят заедно съссвоите и децата на съседките си, само защото не искат да остават безкомпания. Защитават със зъби и нокти хората, които обичат.

КХЕПРИ
21 декември - 1 януари
Кхепри е Бог на зърното, на храната за живите и мъртвите. Бог наизмененията и вечното подновяване на живота. Представя се в образа набръмбар-скарабей, олицетворяващ непрекъснатата, възходящапродължителност на движението.
Хората, родени в негова власт, са много съвестни работници. Стремят седа организират живота си хармонично и да изпълват дните си с обич.Знаят какво искат да постигнат в живота и обикновено успяват. Трудномогат да бъдат отклонени от посоката, в която са поели, защото саотговорни и винаги изпълняват дадените обещания. Естествено, очакватсъщото отношение и от околните. Затова не им липсват разочарования.Прекалено доверчиви са, но когато бъдат излъгани са склонни да сезатворят в себе си и да престанат да споделят дори и с най-близките сихора. Винаги успяват да се наложат в своята среда, но страдат когато сагубещи, защото не успяват да се примирят с поражението. Промените не саим по вкуса. Предприемат ги трудно и само когато са притиснати в ъгълаи нямат право на избор.
Жените се гордеят със своя дом, със семейството си и с всичко, коетопритежават. Винаги успяват в живота, но в същото време са грижовнисъпруги и майки. Близките не усещат липсата на внимание от тяхнастрана.

КХНУМ
2 януари - 19 януари
Кхнум е божеството на плодорието. Божественият грънчар оформил яйцетоот което са произлезли светът и човека, духовното и материалното.
Родените под нейно влияние са много упорити, уравновесени и търпеливи.Винаги постигат целите си. Работят до изнемога. Знаят, че само скъртовски труд ще изживеят живота си без проблеми, защото постоянствотона тяхното трудолюбие ще им дава винаги добри плодове. Не савзискателни към външния си вид, но въпреки това са спретнати и чисти.Спазват законите и установените правила. Не обичат да рискуват, алюбовта ги плаши със силата на чувствата си. Разкриват трудно чувстватаси, обикновено след продължителен период на ухажване и опознаване.Животът им винаги е подреден и удобен. Не обичат да са длъжници. Не саспособни да ласкаят и да говорят много и убедително само за дапостигнат някаква цел. Въпреки това знаят как да ви се отблагодарят,ако сте им помогнали. Не забравят стореното им добро.
Жените възпитават децата си спокойно, не ги глезят и винаги им осигуряват необходимото за един спокоен живот.

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
avatar

Female
Брой мнения : 3863
Age : 25
Localisation : In the ShadowS
Registration date : 16.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Май 07, 2007 3:49 pm

СЕТ
20 януари - 1 февруари
Сет е Богът на разбойниците и стихиите, който веднъж годишно изпраща отпустинята суховеят унищожаващ реколтата по поречието на Нил. Богът набитките. Противник на разумния живот
Всеки, който е подвластен на Сет, е символ на страст, безкрайна сила исамоувереност. Тези хора са вечните бунтари, непредсказуеми ипроменливи, но в същото време целеустремени и можещи, затова ипредизвикват уважението на околните. Не се страхуват от нищо. Способниса да защитават хората, градовете и земята от крадците, убийците иприродните бедствия. Където са те, цари спокойствие и хората успяват.Когато се отдалечат или заминат за някъде, отсътвието им веднагапроличава в провалите на средата, която се е лишила от присъствието им.Прекалената им жизненост и импулсивност прави живота и на хората оттяхното обкръжение динамичен и интересен. Когато правят нещо, което име интересно, му се отдават изцяло. До средната си възраст те гонятуспеха, а след това успехът ги преследва по петите, осигурявайки имспокойна старост и почивка, на която трудно се отдават.
Жените са отлични домакини, лъчезарни и мили. Говорят увлекателно и обожават децата си, без да ги разглезват.

МААТ
2 февруари - 17 февруари
Маат е Богинята на истината, мъдростта, справедливостта, доброто испокойствието. Олицетворение на човечността и неотменимата логика напоследствията.
Хората, родени в нейна власт, са силни и решителни. Влагат във всичкоцелия си ентусиазъм. Обичат предизвикателствата и риска. Не сеподчиняват. Успяват в живота само ако усещат личната си свобода.Изключително припрени и неспокойни, те заразяват с безпокойството си идругите хора. Успехът ги изоставя, защото не са склонни да обмислятдобре действията си. Не обичат да се задържат на едно и също място.Авантюристичната им същност ги принуждава често да сменят средата си иместоживеенето си. Същото се отнася и за професионалното им развитие.Занимават се винаги с няколко неща наведнъж, без да осъзнават, че губятвремето си напразно.
Обичат да са водещи, да не се подчиняват на заповеди и правила на поведение. Трудно търсят помощ от някого.
Жените са много интелигентни и добри домакини. С удоволствие се грижат за дома си и посрещат гости.

АНУБИС
18 февруари - 2 март
Анубис е Богът на мъртвите, разделящ техните души.
Хората, които са му подвластни, са много благородни, разумни идобронамерени. Не обичат войната. Стремят се към спокоен живот.Притежават разностранни интереси. Умеят да работят много, но и добре дасе забавляват. Добри съветници и пазители на чуждите тайни са. Паметтаим е феноменална. Незаменими са като професионалисти, без значение скакво се занимават. За съжаление, успехът им често зависи от средата, вкойто живеят и работят. Грижат се много добре за своята външност.Винаги са елегантни. В любовта и брака са верни и отговорни. Същото сеотнася и за приятелските им взаимоотношения.
Жените са винаги мили и внимателни. Стараят се да осигурят отличнаатмосфера в дома си. Винаги са обградени с приятелки, за които намиратвреме. Едновременно с това са отлични домакини, съпруги и майки.

УСПЕС
3 март - 19 март
Успес е Богинята на Пламъка, който изгаря враговете на боговете.
Хората, родени в нейна власт, са дълголетници, изискани и интелигентни.Знаят как да постигат целите си и да създават хармония и внай-обтегнатите отношения. За съжаление товарът, който поемат зарадижеланието да помогнат на другите хора, често е причина да изпадат вдепресивни състояния. Отлично боряват с пари и са способни да развиватуспешен самостоятелен бизнес. Когато ги критикуват, рухва цялата имсамоувереност. Към хората, които обичат, са грижовни и отговорни. Всъщото време могат да бъдат безотговорни в отношенията си с външниясвят. Не обичат разправиите. Стремят се към себеуважение и уважениеспрямо другите хора. Знаят как да живеят, без да пречат на околните даорганизират според своите виждания живота си.
Жените не обичат бедността и винаги се стремят да осигурят материалнатаси стабилност. Към децата си могат да бъдат и безотговорни, защотосмятат, че те сами трябва да се грижат за себе си.

ИЗИДА
20 март - 2 април
Изида е олицетворение на възраждащата се природа, любовта и оплождането.
Хората, родени под нейна власт, са изпълнени със сили и желание дапостигнат целите си. Характерното за тях е, че обичат да са внепрекъснато движение. Готови са да сразят всеки, който се е изпречилна пътя им и го блокира. Могат да бъдат изключително властни ибезпощадни, но са способни и да прощават. Много са горди, затова почтиникога не молят за помощ. Предпочитат да се провалят и да ближат ранитеси.
Жените са самоуверени и вярват, че както за мъжете, така и за тях няманевъзможни неща. Честни и открити са, но не обичат ограниченията.Чувствата им са силни. Можете да им се доверите напълно и да споделитепритесненията и тайните си, а те ще ви дадат съвет или ще ви помогнат.

ИХИ
3 април - 19 април
Ихи е Богът на музиката.
Хората, родени под негово влияние, са щастливци, които успяват въввсичко, защото знаят как да се възползват от мига. Обичат да се движатсред интелектуалци. Грубостта и посредствеността ги дразнят. Честносттаим е причина да очакват честност и от околните. Стават отмъстителни,когато разберат, че ги мамят. Когато са си поставили важна цел, те саневероятно трудоспособни и издържливи. Способни са да работятденонощно, дори и с риск да навредят на здравето си. Уверени са всвоите способности. Очакват признание и заемане на върхови позиции вживота. Не се съобразяват с мнението на другите хора. Предпочитат да сеосланят на собствената си преценка и да не зачитат съветите наоколните. Трудно създават семейство. Ако решат да го сторят, то екогато са много млади.
Жените са решителни и знаещи какво искат да постигнат в живота. Необичат да се подчиняват на ежедневни обвързаности с домакинскизадължения. С присъщата си практичност се справят без усилие съсзадълженията си.

БАСТ
20 април - 1 май
Баст или Бастет е Богинята - котка. Олицетворява радостта и веселието, както и огъня на Слънцето.
Родените в нейна власт са изискани хора, умеещи да ценят красивото истойностното в живота. Те са изявени мислители на своето време,политици, обичани от обществото, но и добри банкери. Животът имзавършва така, както са заслужили със собствените си действия иизградената собствена карма. Материално са винаги добре. За съжалениеса склонни да се увличат по хазарта и да губят, защото не им върви налесна печалба, без положен труд. Не са прекалено доверчиви, но не гопоказват, за да не обидят някого. Винаги изпълняват обещанията си и непрощават предателството или измаменото доверие. Когато са ядосани инапрегнати, те се спасяват с чувството си за хумор.
Жените са хубави, но студени. Обичат лукса, скъпите дрехи и бижута.Мъжете до тях трябва да са преди всичко богати, а ако не са достатъчноумни, ще ги изтърпят. Ще им помагат да градят кариера, за да севъзползват от парите им.

ТОТ
2 май - 20 май
Тот е олицетворение на ценностите на човешката Душа. Господар надумите. Владетел на магическите формули и заклинания. Покровител налекарите, на всички науки, на интелигентността на човека.
Всички, които са родени в негова власт, са с изключително високинтелект и носят мъдростта на древността, която са натрупали в миналитеси прераждания. Винаги са изпълнени с идеи и планове, които да импомогнат да изявят уменията си. Обичат предизвикателствата. Трудноститеги амбицират. Знаят как да печелят пари и да си гарантират материалнастабилност до края на дните си. По характер са спокойни и уравновесени,но често са самотни, защото им е трудно да общуват с околните. Необичат да говорят празни приказки. Бързо се отегчават в компания, коятоне им е близка по душа. Често тяхната недоверчивост се обръща срещутях. Дълго търсят своето призвание, затова успехите им идват впо-късните години от живота им. Имат малко приятели, но понякогапроявяват неочаквана щедрост към хората, които обичат. Ценят красивотов живота. Обичат да четат и да се обогатяват с нови знания.
Жените са привлекателни и елегантни. Имат приятели, на които могат да разчитат. Спокойни са и притежават разнообразни интереси.

ХОНСУ
21 май - 30 май
Хонсу е странстващият Бог на Луната.
Всички, родени в негова власт, са крехки и изящни. Приятни хора,търсени и уважавани. Винаги се стремят да бъдат в центъра навниманието. Успяват, защото притежават невероятен ум и дар-слово. Могатда си спечелят врагове, защото са избухливи, а когато им мине,съжаляват, но понякога не успяват да поправят стореното. Интересите имса разностранни, а стремежът към свобода - прекалено засилен. Когатотрудностите са много, им действат като наркотик и ги амбицират даработят още по-упорито.
Непрекъснато търсят нови възможности, но трябва да преодолеят склонността си към разпиляване.
Жените са привлекателни и любвеобвилни. Обичат разнообразието в живота и любовта.

БЕНУ
31 май - 20 юни
Бену олицетворява началото на Сътворението на Света. Първообраз нафеникса. Душата на Озирис, която излетяла от сърцето му. Символ навъзкръсването на мъртвите.
Хората, над които властва, са променливи, много упорити авантюристи,които се стремят да изживеят живота си леко, над проблемите и грижите.Способни са да си спечелят много врагове, защото са склонни да избухвати да бъдат твърдоглави. Обичат да са материално осигурени. Когатообидят някого, скоро забравят, но обиденият не им прощава бързо. Когатогонят някаква цел и са зависими от други хора, ги подлагат на терор, зада работят по-бързо Заливат ги с гнева и агресията си, ако резултатътне е този, който искат. Обичат да задоволяват и най-малките сиприщевки. За да разгърнат възможностите си, им е нужен сериозен стимул.Характерна за тях е липсата на точност и спазване на правилата, коитоне са създадени от тях. Лъжата и преувеличаването на нещата за тезихора са част от творческата им същност.
Жените се справят с много задължения едновременно. Да четат книга, дагледат телевизия и да наглеждат децата си по едно и също време за тях енещо естествено. За кратко време могат да отхвърлят работа, с коятотрудно се справят десет души.

ХАТОР
21 юни - 1 юли
Хатор е Богинята на небето, която е родила Слънцето. Владетелката на царството на мъртвите. Богиня на Любовта и Смъртта.
Хората, родени под нейно влияние, са любвеобилни, искрени и изпълнени сбезкрайно съчувствие. Могат да творят неуморно или да залитнат вдругата крайност и да се превърнат в песимисти и емоционални, саможивихора. Прощават бързо чуждите прегрешения. Обичат свободата и не търпяткритиката. Винаги са готови да помогнат на оказалите се в беда илиизпаднали в бедност хора. Не само че са готови да отделят от хранатаси, а и са способни да открият други хора, които също да помогнат. Вбрака търсят материалната изгода, но даряват от себе си много любов навсички хора от най-близкото си обкръжение.
Жените са свръх чисти. Обичат да поддържат в изрядност дома си. Винагисе стремят към красивото. Не се отказват от компанията на хубава музикаи от трапезата с вкусно приготвена храна.

НУН
2 юли - 20 юли
Нун олицетворява изначалния хаос. Първичната водна стихия Създателка на Вселената, на хармонията и живота.
На хората, родени под неговото влияние, дарява творчески заложби италант в областта на изкуството. По характер тези хора са многодобронамерени. Умеят да зареждат околните с положителна енергия. Необичат проблемите, скандалите и ограниченията. Не са прибързани.Стремят се да подреждат живота си така, както им харесва. За да успяватв живота, е задължителна подкрепата и насърчението от страна на хората,които ценят и уважават. Ако не ги получават, се объркват и сеотклоняват от правилната посока. Винаги оставят трайна следа след себеси. Не са материалисти, но имат успех по отношение на парите. Още вранните си съзнателни години те напускат родния дом, но запазватвръзката си с него, както и със своите родители.
Жените са романтички, които създават семейство в по-късна възраст.Когато го създадат, посвещават целия си живот на съпрузите и децата си.Готвят добре. Обичат да са често сред природата.

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ПЕТЯ
Killing for Candy
avatar

Female
Брой мнения : 2862
Age : 23
Localisation : Between the dying stars and the reborning moon
Registration date : 30.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Май 07, 2007 8:00 pm

МАФДЕТ
1 декември - 20 декември
Според египетската митология Мафдет е божеството на мъстта и защитата срещу злото.
Всички, които са подвластни на Мафдет, са изключително интелигентни ичаровни. Бързо се сприятеляват. Знаят как да се веселят, но също такаработят много и упорито. Понякога им липсва самочувствие, което пъкблокира възможността им да достигнат бързо до мечтаното признание.Трудно може да им убегне нещо от ставащото около тях. Непрекъснатоскладират в паметта си важни случки, преживявания и полезна информация.Обичат да са в центъра на събитията, дори и да са опасни и застрашаващиживота им. Непрекъснато се стремят да подобрят живота си и материалнотоси състояние. Купуват и това, което им е излишно. Приятели в живота имне липсват.
Жените са отлични домакини и много общителни. Дори и когато отглеждатдецата си и не работят или готвят обеда или вечерята, около тях имаприятелки, които им правят компания. Склонни са да хранят заедно съссвоите и децата на съседките си, само защото не искат да остават безкомпания. Защитават със зъби и нокти хората, които обичат.

Всичко е вярноо Razz

_________________

Demon loves the dark
The Mystery That Is Tobi
Historia de Pantera y su Sombras
The loneliness of the king
[The kingdoms family]

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://sweetparadaise.blogspot.com/
Мелиса Сойер
~Free_Spirit~
~Free_Spirit~
avatar

Female
Брой мнения : 3863
Age : 25
Localisation : In the ShadowS
Registration date : 16.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Май 07, 2007 8:05 pm

Цитат :
АНУБИС
18 февруари - 2 март
Анубис е Богът на мъртвите, разделящ техните души.
Хората, които са му подвластни, са много благородни, разумни идобронамерени. Не обичат войната. Стремят се към спокоен живот.Притежават разностранни интереси. Умеят да работят много, но и добре дасе забавляват. Добри съветници и пазители на чуждите тайни са. Паметтаим е феноменална. Незаменими са като професионалисти, без значение скакво се занимават. За съжаление, успехът им често зависи от средата, вкойто живеят и работят. Грижат се много добре за своята външност.Винаги са елегантни. В любовта и брака са верни и отговорни. Същото сеотнася и за приятелските им взаимоотношения.
Жените са винаги мили и внимателни. Стараят се да осигурят отличнаатмосфера в дома си. Винаги са обградени с приятелки, за които намиратвреме. Едновременно с това са отлични домакини, съпруги и майки.

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Rebeca
Mua-ha-ha-ha!
avatar

Female
Брой мнения : 60
Age : 26
Localisation : The middle of nowhere...елате на гости ^^
Registration date : 12.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Май 07, 2007 8:52 pm

Ихааа! Аз също съм Анубис-богът на мъртвите!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
tiger girl
Night Elf
avatar

Female
Брой мнения : 3163
Age : 23
Localisation : В тъмното...
Registration date : 16.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Вто Май 08, 2007 9:34 am

Аз съм МАФДЕТ Cool
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://vmp.8.forumer.com
Gladiator
Death God
avatar

Брой мнения : 59
Age : 27
Registration date : 09.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Нед Май 20, 2007 3:01 pm

НУН
2 юли - 20 юли
Нун олицетворява изначалния хаос. Първичната водна стихия Създателка на Вселената, на хармонията и живота.
На хората, родени под неговото влияние, дарява творчески заложби италант в областта на изкуството. По характер тези хора са многодобронамерени. Умеят да зареждат околните с положителна енергия. Необичат проблемите, скандалите и ограниченията. Не са прибързани.Стремят се да подреждат живота си така, както им харесва. За да успяватв живота, е задължителна подкрепата и насърчението от страна на хората,които ценят и уважават. Ако не ги получават, се объркват и сеотклоняват от правилната посока. Винаги оставят трайна следа след себеси. Не са материалисти, но имат успех по отношение на парите. Още вранните си съзнателни години те напускат родния дом, но запазватвръзката си с него, както и със своите родители.
Жените са романтички, които създават семейство в по-късна възраст.Когато го създадат, посвещават целия си живот на съпрузите и децата си.Готвят добре. Обичат да са често сред природата.

почти напълно е вярно само с 1 изключения Razz
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Legolas
Отвъд границата
avatar

Female
Брой мнения : 51
Age : 27
Localisation : ...отвъд границата...
Registration date : 18.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Сря Юли 18, 2007 11:21 am

Цитат :
ПТАХ
3 август - 22 август
Птах е Създателят на света и всичко в него посредством мисълта и словото.
Хората, родени под негово влияние, са устремени към невероятни приключения и желание да спасят човечеството от всички знайни и незнайни опасности, обричащи го на гибел и страдание. Привидно са много самоуверени, но в същото време са и прекалено консервативни и до известна степен обвързани с традициите на миналото, които често им пречат да продължат напред. Мъжете, родени под влияние на Птах, садобре сложени, духовити и лъчезарни, с магнетично привличане запротивоположния пол. Една част от тях са затворени, аналитични инаблюдателни; другата са прекалено бъбриви и досадни. Когато решат дакритикуват, са способни на грубости, които трудно можете да импростите. Самомнението им, че са винаги прави, им пречи да приематмнението на другите хора, особено ако са по-знаещи от тях. Обичат дапротиворечат, но им е трудно да бъдат различни.
Жените са добри къщовници с чисто земни и реални разбирания за света иживота, грижовни майки и съпруги, на които трудно могат да се намерятнедостатъци.

да ви кажа лично за мене няма ама нищичко вярно в това
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://potter-mania.editboard.com
Bellsy
Sci-Fi Obsessed
avatar

Female
Брой мнения : 520
Age : 24
Localisation : Beyond reality...
Registration date : 15.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Сря Юли 18, 2007 11:52 am

АНУБИС
18 февруари - 2 март
Анубис е Богът на мъртвите, разделящ техните души.
Хората, които са му подвластни, са много благородни, разумни идобронамерени. Не обичат войната. Стремят се към спокоен живот.Притежават разностранни интереси. Умеят да работят много, но и добре дасе забавляват. Добри съветници и пазители на чуждите тайни са. Паметтаим е феноменална. Незаменими са като професионалисти, без значение скакво се занимават. За съжаление, успехът им често зависи от средата, вкойто живеят и работят. Грижат се много добре за своята външност.Винаги са елегантни. В любовта и брака са верни и отговорни. Същото се отнася и за приятелските им взаимоотношения.
Жените са винаги мили и внимателни. Стараят се да осигурят отличнаатмосфера в дома си. Винаги са обградени с приятелки, за които намиратвреме. Едновременно с това са отлични домакини, съпруги и майки.

Вярно... от време на време...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://prodigal-reality.blogspot.com/
GoldBerry

avatar

Female
Брой мнения : 4
Age : 24
Registration date : 20.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Авг 20, 2007 6:13 pm

МУТ
23 септември - 1 октомври
Мут е Богинята на небето или майката на майките.
Хората, родени в нейна власт, са изпълнени с обич, която щедрораздават. Справедливи и лоялни, те винаги се стремят да играят честноиграта на живота. Добре се разбират с всички хора. Не са конфликтни.Готови са да се себезаличават, защитавайки повече чуждите интереси,отколкото своите. Ядосват се за кратко. Гневът им бързо отминава. Честов зрелите си години са разочаровани от живота и се превръщат вобръгнали и способни на цинизъм хора.
Жените са много разумни и умели във всяка работа. Верни са и вприятелството, и в любовта. Преди да нарекат някого свой приятел, теобщуват с него продължително, за да го опознаят, а след това са муверни за цял живот. През целия си живот са добре материално.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
katri_mei
De Legende!
avatar

Female
Брой мнения : 4031
Age : 28
Localisation : Навсякъде... из света на фантазията...
Registration date : 07.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Пон Авг 20, 2007 6:17 pm

ТОТ
2 май - 20 май
Тот е олицетворение на ценностите на човешката Душа. Господар надумите. Владетел на магическите формули и заклинания. Покровител налекарите, на всички науки, на интелигентността на човека.
Всички, които са родени в негова власт, са с изключително високинтелект и носят мъдростта на древността, която са натрупали в миналитеси прераждания. Винаги са изпълнени с идеи и планове, които да импомогнат да изявят уменията си. Обичат предизвикателствата. Трудноститеги амбицират. Знаят как да печелят пари и да си гарантират материалнастабилност до края на дните си. По характер са спокойни и уравновесени,но често са самотни, защото им е трудно да общуват с околните. Необичат да говорят празни приказки. Бързо се отегчават в компания, коятоне им е близка по душа. Често тяхната недоверчивост се обръща срещутях. Дълго търсят своето призвание, затова успехите им идват впо-късните години от живота им. Имат малко приятели, но понякогапроявяват неочаквана щедрост към хората, които обичат. Ценят красивотов живота. Обичат да четат и да се обогатяват с нови знания.
Жените са привлекателни и елегантни. Имат приятели, на които могат да разчитат. Спокойни са и притежават разнообразни интереси.


Абсолютно вярно! Shocked

_________________
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши.
Без значение колко бързо пътува тя,
тъмнината е там първа и я чака.

~*~*~
.:Светове:.
~*~*~
The kingdoms family
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://ekaterinaes.blogspot.com/
NightWish

avatar

Female
Брой мнения : 12
Age : 24
Localisation : Silvermoon City
Registration date : 05.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   Чет Сеп 06, 2007 1:34 am

Legolas написа:
Цитат :
ПТАХ
3 август - 22 август
Птах е Създателят на света и всичко в него посредством мисълта и словото.
Хората, родени под негово влияние, са устремени към невероятни приключения и желание да спасят човечеството от всички знайни и незнайни опасности, обричащи го на гибел и страдание. Привидно са много самоуверени, но в същото време са и прекалено консервативни и до известна степен обвързани с традициите на миналото, които често им пречат да продължат напред. Мъжете, родени под влияние на Птах, садобре сложени, духовити и лъчезарни, с магнетично привличане запротивоположния пол. Една част от тях са затворени, аналитични инаблюдателни; другата са прекалено бъбриви и досадни. Когато решат дакритикуват, са способни на грубости, които трудно можете да импростите. Самомнението им, че са винаги прави, им пречи да приематмнението на другите хора, особено ако са по-знаещи от тях. Обичат дапротиворечат, но им е трудно да бъдат различни.
Жените са добри къщовници с чисто земни и реални разбирания за света иживота, грижовни майки и съпруги, на които трудно могат да се намерятнедостатъци.

да ви кажа лично за мене няма ама нищичко вярно в това
и при мене е така!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.citadelata.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Кой бог си?(според Египет)   

Върнете се в началото Go down
 
Кой бог си?(според Египет)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Царствата :: Други :: Честито-
Идете на: